Activiteiten schooljaar 2023-2024

Dit schooljaar ben ik actief in verschillende opleidingen voor Avans+. Ik werk in de opleiding Schoolleider Vakbekwaam, de Master Leiderschap in Onderwijs en Herregistratie opleiding schoolleider IKC.

Voor de iPabo in Amsterdam heb ik de opleiding Schoolleider Vakbekwaam opnieuw ontwikkeld en de voorbereiding voor de accreditatie bij het Schoolleidersregister voorbereid. Ook ben ik actief in de opleiding Schoolleider Vakbekwaam voor de groep Amsterdam.

In 2023 ben ik toegetreden tot d examencommissie nascholing van de iPabo.

Voor het Schoolleidersregister PO ben ik wederom actief in de monitorgroep, waarin we trends duiden voor de ontwikkeling van de beroepsgroep.

Ik begeleid diverse directeuren in hun praktijk door middel van coaching en begeleiding. Altijd een mooi onderdeel van mijn werk. Hands-on!

Ik heb samen met Heidi van Dijk een nieuw bedrijf opgericht, Grandique, waarin we coachcreatie vormgeven, een uniek concept voor coaching, co-creatie en begeleiding van professionals in het onderwijs.

Heerlijk om op alle niveaus actief te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*